Everything in the box

We leveren onze evenementen fietsenrekken in twee verschillende transportboxen. Een kleine transportbox met 30 stuks en een grote transportbox met 60 stuks. We hebben deze transportboxen ontwikkeld om te zorgen dat je de rekken zo min mogelijk hoeft te verplaatsen met de hand. Je kunt ze gemakkelijk stapelen en uitzetten met behulp van een Manitou of heftruck.

De transportboxen kun je ook gemakkelijk opladen op een aanhangwagen om zo de rekken te vervoeren bij kleinere aantallen.

Met onze vrachtwagen zijn we in staat om 960 evenementenfietsenrekken mee te nemen op een vracht. Zo kunnen we plaats bieden aan bijna 20.000 fietsenplaatsen tegen gunstige transportkosten.

Nou zijn wij ons er ook van bewust dat niet ieder feestje 20.000 bezoekers heeft op de fiets. Daarom is het aantrekkelijk om onze fietsenstallingen te combineren met de bestelling van dranghekken, bouwhekken of andere benodigde materialen welke wij ook verhuren.

Ook werken we samen met verschillende andere verhuurpartners dus het kan goed zijn dat u onze transportboxen al vaker op uw evenement voorbij hebt zien komen. U kunt bij ons of bij u vaste leverancier checken of u uw reguliere bestelling met hekwerken kunt combineren met onze transportboxen met onze fietsenrekken.

Kleine transportbox met 30 fietsenrekken

  • Lengte 3,3m Breedte 1,25m Hoogte 0,75m
  • Gewicht ca. 800kg
  • In twee richtingen op te pakken met de heftruck

Normale transportbox met 60 fietsenrekken

  • Lengte 3,3m Breedte 1,25m Hoogte 1,35m
  • Gewicht ca 1620kg
  • In drie richtingen op te pakken met de heftruck

Onze transportboxen