Waarom Festistalling?

Tijdelijke fietsenstalling huren voor elk evenement.

We draaien als Engelen Events al 40 jaar mee in de verhuurbranche en hebben veel materiaal op het gebied van fietsenrekken, drang- en bouw- hekken. Hierdoor hebben we veel ervaring opgedaan en weten we wat belangrijk is bij verhuur namelijk: Goede producten, op tijd leveren en zo min mogelijk transporthandelingen. Festistalling.nl is een aanvulling hier op met een eigen nieuwe frisse draai.

We verhuren onze materialen in doordachte transportboxen (everything in the Box). Zo kunnen we een transport met bouw en dranghekken gemakkelijk combineren met onze fietsenrekken. Er hoeft geen apart transport afgerekend te worden. U kunt de fietsenrekken plaatsen met dezelfde crew welke op u terrein aanwezig is of welke wij hebben ingepland voor het zetten van uw gehuurde hekwerken. Efficiënt werken daar houden we van!

Ons bedrijf heeft al onze vrachtwagencombinaties uitgerust met een meeneemheftruck. Zo zijn we in staat om al onze verhuurproducten zelf te laden en te lossen op locatie. U hoeft alleen maar een locatie aan ons door te geven en wij regelen de rest! We zijn altijd bezig om hiermee steeds een stapje extra te zetten.

We zijn flexibel en denken graag met onze klanten mee. Samenwerken is de sleutel tot succes.

Ons wagenpark

Nieuwbouw

Ons bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid, hierdoor zijn we uit ons jasje gegroeid op onze huidige locatie in Ittervoort. In 2020 zijn we inmiddels verhuisd naar een compleet nieuw pand. Met ruim 4000 M2 terreinoppervlakte hopen we klaar te zijn voor de komende jaren. Mocht u  onze verhuurgoederen of ons nieuwe pand een keer willen bekijken dan bent u van harte welkom voor een bakje koffie.

locatie-festistalling
fietsenrekkenverhuur

Verplichte fietsenstalling

Als organisatie van een evenement doe je je uiterste best om de overlast voor de omgeving beperken. Steeds meer gemeentes stellen strengere eisen aan organisaties om ook de in en uitstroom van de bezoekers goed te faciliteren. In enkele gemeentes is het al verplicht om aan te geven in de evenementenvergunning/mobiliteitsplan hoe er wordt omgegaan met bezoekers te fiets. Fietsen welke buiten de vooraf gecommuniceerde stallingen worden geplaatst worden zonder waarschuwing verwijderd om de doorstroming van publieksstromen niet in gevaar te brengen. Wij helpen u graag hier mee.