E-bike plateau

Probeer nu onze duurzame E-bike deelplateau’s!

Inmiddels hebben we vele klanten voorzien van een tijdelijke fietsenstalling. Maar nu hebben we iets nieuws ontwikkeld samen met Drop Mobility.

Een fietsenstalling Inclusief fietsen, en die zijn helemaal hip en Elektrisch. Draadloos opladen een drama? Niet bij ons! Onze innovatieve en draadloze laadstations klaren de klus. Plaats de E-Bike in het laadstation en deze wordt automatisch vergrendeld en opgeladen.

Een of meerdere E-bike deelplateau’s plaatsen we bij u gemakkelijk en snel op locatie. Met een handige app beheert u de fietsen. Dit biedt tal van mogelijkheden voor evenementen en steden. Sleuteltjes zijn hiermee verleden tijd.

  • Download de app

  • Scan de QR Code

  • Fietsen maar!

Diverse mogelijkheden

E-bikes voor de Crew

Snel even naar de andere kant van je evenemententerrein?

Met deze E-bikes piep je zo overal tussendoor. Door de handige krat voorop kun je gemakkelijk nog even wat spullen meenemen. We plaatsen het mobiele plateau tijdens de opbouw van het evenement en je kunt direct gebruik maken van onze E-bikes. Jij beheert zelf de mogelijkheden.

E-bikes op het bedrijf

Uw medewerkers stimuleren om gebruik te maken van de fiets?

Wij kunnen uw bedrijf voorzien van Keyless elektrische deelfietsen. Even op de fiets naar een klant of een broodje scoren in de lunchpauze. De perfecte oplossing in de steeds drukker wordende steden.

E-bikes voor bezoekers

Uw bezoekers kunnen gemakkelijk de laatste kilometers op de fiets afleggen! Met meerdere plateaus kunnen de deelfietsen rouleren tussen de verschillende locaties op uw evenement. De fietsen worden automatisch opgeladen en zijn meteen weer beschikbaar voor een volgende gebruiker.

E-bikes in de stad

In 1-2-3 een e-bike deelsysteem opzetten zonder kopzorgen?

We kunnen snel een test opstelling plaatsen in de gemeente middels onze mobiele plateaus. Zonder eerst vaste voorzieningen te treffen. We kunnen samen met u de data analyseren om het product optimaal te kunnen inzetten in uw gemeente.

Eigen branding

De fietsen zijn standaard voorzien van de logo’s van Drop Mobility.  Liever uw eigen stijl ?

De fietsen kunnen geheel naar wens worden voorzien in een kleur naar keuze of een eigen logo. Ook het plateau kan worden voorzien van de eigen huisstijl of de huisstijl van een sponsor.

Andere toffe ideeën of vragen? wij horen het graag!

e-bike-deelfiets

Uw stad, evenement of bedrijf vergroenen!

Duurzaam ondernemen is een proces, het is nooit af. Je moet steeds stappen vooruitzetten om duurzaamheid binnen en buiten je organisatie te creëren.

Wij zijn dan ook nog volop bezig met de ontwikkelingen omtrent onze mobiele E-bikeplateaus. Wanneer er naar een proefperiode wordt gekozen om naar een vaste installatie over te stappen zijn er tal van mogelijkheden om te vergroenen.

Ook bij de verhuur van onze mobiele platformen hebben we het duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. We proberen onze transporten steeds te optimaliseren en maken gebruik van de nieuwste euro 6 motoren.

Verhuurproducten combineren

Omdat Festistalling onderdeel is van Engelen Hekwerken hebben we ook nog een aantal andere verhuur producten ter beschikking. Zo hebben we ook een ruime voorraad dranghekken en bouwhekken.

Graag maken we voor u een combinatie aanbieding m.b.t. de verhuur.