Fietsenrekken verhuur

Wij maken gebruik van evenementen fietsenrekken deze hebben een lengte van 3 meter, hoogte van 20 centimeter en 20 posities om een fiets in te plaatsen. Wat ons betreft Ideaal als je op een beperkte ruimte veel fietsen wilt plaatsen. Je kunt de fietsen om en om aan beide zijde van het fietsenrek plaatsen. Ook kun je het rek tegen een muur of hekwerk plaatsen en het rek aan een zijde gebruiken.

Inmiddels hebben we vele festivals, gemeentes, stations en opendagen voorzien van een tijdelijke fietsenstalling. We kunnen in een korte tijd een straat, plein of weiland omtoveren tot een nette verzorgde fietsenstalling. We krijgen veel positieve reacties van bezoekers, organisaties maar ook van brandweer en politie over het verloop van de in- en uit- gaande bezoekersstromen met fietsers. Men hoeft niet een fiets uit te graven, de fietsen vallen niet om. En ook al ben je de eerste bezoeker je kunt gewoon als eerste bij je fiets om je reis naar huis te vervolgen.

Fietsenrekken huren bij Festistalling

Afmetingen

Om de stalling goed tot zijn recht te laten komen hebben we een overzicht beschikbaar gesteld hoe de rekken het beste geplaatst kunnen worden op een locatie. De maten van deze tekening kunnen over worden genomen in een technische tekening van het evenement.

fietsenrekkenverhuur

Verplichte fietsenstalling

Als organisatie van een evenement doe je je uiterste best om de overlast voor de omgeving beperken. Steeds meer gemeentes stellen strengere eisen aan organisaties om ook de in en uitstroom van de bezoekers goed te faciliteren. In enkele gemeentes is het al verplicht om aan te geven in de evenementenvergunning/mobiliteitsplan hoe er wordt omgegaan met bezoekers te fiets. Fietsen welke buiten de vooraf gecommuniceerde stallingen worden geplaatst worden zonder waarschuwing verwijderd om de doorstroming van publieksstromen niet in gevaar te brengen.

Triathlon fietsenrekken

Omdat Festistalling onderdeel is van Engelen Hekwerken hebben we ook nog een aantal andere fietsenrekken ter beschikking. Zo hebben we ook een ruime voorraad fietsenrekken speciaal voor Triathlon fietsen. Deze beschikken over zes posities om de fiets met het achterwiel in te plaatsen.