Gratis fietsenstalling

Bezoekers welke op de fiets komen hoeven geen dure parkeerkaart of parkeergeld te betalen. Maar er moet wel een ruimte gereserveerd worden voor een fiets. Extra service vanuit de organisatie of een kleine bijdrage vragen aan uw bezoeker?

Wij zien vaak dat dit door onze klanten wordt gekoppeld aan een goed doel of vereniging! De organisatie regelt de fietsenstalling en schakelt de hulp in van plaatselijke vrijwilligers van een sportvereniging of scouting welke het beheer van de fietsenstalling op zich neemt. Met een kleine bijdrage per fiets sponsort de bezoeker enerzijds de plaatselijke club en anderzijds de kosten van de huur van de fietsenstalling.

Er ontstaat zo een kans voor de plaatselijke club om wat extra centen te kunnen bijverdienen. Tegelijkertijd ontstaat een verbroedering tussen het evenement en de plaatselijke verenigingen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat bij meerdaagse evenementen altijd mooie bedragen worden opgehaald voor de plaatselijke verengingen en vrijwel de gehele fietsenstalling wordt terugverdiend als hierover de juiste afspraken zijn gemaakt.

De bezoeker hecht waarde aan de koppeling met de plaatselijke vereniging en de veilige stalling van zijn of haar fiets. Na afloop van het evenement staat de fiets nog steeds netjes in het rek zonder beschadigingen en wordt er met een glimlach afscheid genomen van de bezoeker. Wij zijn van mening dat dit een perfecte vorm is van samenwerking, sponsoring en service naar de bezoekers van uw evenement.